tag:blogger.com,1999:blog-7156665589338332515.post3223938386239435938..comments2023-08-10T17:34:52.602+02:00Comments on Retetele mele: Tort de ciocolataPappuccinohttp://www.blogger.com/profile/08200964222140892124noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7156665589338332515.post-68932466917109453782010-06-15T07:41:53.347+02:002010-06-15T07:41:53.347+02:00Am facut prajitura in dimineata aceasta. A iesit p...Am facut prajitura in dimineata aceasta. A iesit peste asteptarile mele. Rar imi iese o reteta atat de bine din prima. Multumiri blogaritei pt minunata reteta :)! Iata cateva detalii in plus pt preparare: <br />- am inceput prin a rupe ciocolata bucatele intr-o oala in care am adaugat apoi si apa si untul taiat bucatele si am dat la foc mic sa se topeasca totul<br />- intre timp am batut ouale cu zaharul<br />- apoi amestecand la viteza 1 am adaugat incet amestecul de ciocolata topit<br />- intr-un bol separat am amestecat cacao (am pus 50 nu 100 de gr), praful de copt, faina si laptele praf iar apoi am adaugat acest amestec in compozitia principala<br />- intr-o punga am pus migdalele si alunele (eu am folosit alune normale necaramelizate) si le-am maruntit cu ciocanul(capul ciocanului trebuie sa fie plat fara modele cu zimti altfel veti distruge punga si totul va iesi afara), apoi le-am adaugat in compozitie<br />- am folosit o tava de marimea 25/36 in care am pus hartie de copt si am introdus compozitia la cuptorul in prealabil incins la 180-185 grade pt 30-40 min. Atentie: cuptorul meu e electric si s-ar putea ca la cel pe gaz sa mie nevoie de mai mult timp<br />- rezultatul: o prajitura delicioasa intr-adevar umeda si moale in acelasi timp...foarte frageda si foarte ciocolatoasa!Sper sa va iasa la fel!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06643178745247733819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156665589338332515.post-79738526250811219092009-08-14T19:45:22.477+02:002009-08-14T19:45:22.477+02:00lipseste timpul pt care trebuie tinut blatul la cu...lipseste timpul pt care trebuie tinut blatul la cuptor.daca ai putea sa revii cu anumite completari la reteta ti-as fi recunoscatoare pe ca vreau sa o incerc.mersiTanjahttps://www.blogger.com/profile/04773370337029252183noreply@blogger.com